Website bouwen

Wat zijn de kosten van het laten bouwen van een website?

Wilt u graag een website bouwen maar bent u bang voor hoge kosten? Bij HvN webdesign is die angst volledig overbodig. Wij bouwen namelijk alleen voordelige websites, die er super professioneel uitzien! Bij HvN webdesign bent u aan het geschikte adres als u een professioneel bedrijf zoekt dat uw website kan laten maken. De kosten zijn weinig en de kwaliteit is hoog. Voor het maken, ontwerpen en bouwen van websites kunt u altijd bij HvN webdesign terecht! Een website bouwen? HvN webdesign is uw partner!

Website bouwen: het stappenplan

Via een 3-stappenplan kunnen wij in korte tijd een complete website opleveren, die volledig voldoet aan uw wensen.

Stap 1 - Inventarisatie en advies

• Samen met u gaan wij om tafel en bepalen we het doel dat u wilt bereiken met uw website. In samenspraak brengen we uw wensen in kaart, dit met behulp van een checklist. HvN webdesign toont u de verschillende mogelijkheden en oplossingen die er zijn en komt met een offerte.

Stap 2 - Concept en lay-out ontwerp

• Na het akkoord op de offerte gaan we aan de slag. We beginnen met het grafisch ontwerp van uw website dat we ter goedkeuring aan u voorleggen. In dit stadium veranderen wij het grafisch ontwerp net zolang totdat het aan uw wensen voldoet. Wij hanteren voor het realiseren van websites een vaste ontwikkelmethode: tijdens het gehele traject heeft u als opdrachtgever inzicht in de voortgang van het project en kunnen uw wensen steeds ingepast worden.

Stap 3 - Ontwikkeling

• Na goedkeuring van het grafisch ontwerp start de bouw van de website. De lay-out, menuknoppen en functies voegen we toe via ons eigen systeem. We ‘parkeren’ de website in aanbouw op een internetlocatie, die alleen voor u als opdrachtgever toegankelijk is. Dit ‘parkeren’ doen we totdat uw website klaar is en online kan. Bij de website wordt een betrouwbaar statistiekenpakket meegeleverd, zodat u exact kunt zien hoe vaak en wanneer uw website bezocht wordt.

Website bouwen kosten

De twee belangrijkste redenen dat wij onze kosten tijdens het bouwen van een website laag kunnen houden zijn:

• Wij werken met een jong team. Al onze medewerkers hebben veel kennis van zaken. Zij werken dus super snel.
  • Wij hebben al onze kennis in eigen huis. We hoeven dus geen externe bedrijven in te schakelen om ons te helpen. Dit scheelt een hoop tijd en geld.

U begrijpt dus dat het website bouwen bij ons behoorlijk voordelig is. Daarnaast krijgt u voor de tijd van ons een prijsopgave, zodat u precies weet hoeveel de website u zal kosten.

Website bouwen is maatwerk

Onze ontwerpers maken verschillende designs voor u. Bent u helemaal tevreden over het design? Dan bouwen we de site verder voor u uit en kunt u binnen twee tot vier weken al de trotse eigenaar zijn van uw nieuw gebouwde website!

Neem voor meer informatie over de bouw van een website en de bijbehorende kosten, vrijblijvend contact met ons op