dinsdag juni 18 , 2019

Professionele website

Wilt u graag een professionele website voor uw bedrijf, maar is het er nog steeds niet van gekomen? Besteed het bouwen van een website dan uit aan een bureau als HvN webdesign.

Wij zijn gevestigd in Sliedrecht en hebben inmiddels al zo'n vijf jaar ervaring met het bouwen van websites. Met een dynamisch team en een frisse kijk, realiseren wij al uw wensen met betrekking tot een professionele website. Dat kan gaan om verschillende soorten websites met foto's en tekst tot en met complete online winkels.

En heeft u dan eindelijk uw gedroomde website met een professionele look? Dan moeten uw toekomstige klanten u natuurlijk wel kunnen vinden op het world wide web. Hiervoor kunt u ook bij ons terecht; wij werken namelijk tevens met zoekmachine marketing. Hiermee eindigt uw website hoger in de resultaten van zoekmachines en bent u dus beter vindbaar.

Nieuwsgierig geworden naar hoe wij u verder op internet kunnen helpen? Neem dan contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden en prijzen.HvN webdesign is actief in de volgende plaatsen: Sliedrecht, Rotterdam, Barendrecht, Dordrecht, Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam en Gorinchem.

Nieuws

Duurzame bedrijfsvoering

HvN webdesign is zich ervan bewust dat haar eigen bedrijfsvoering impact heeft op de omgeving. Daarom willen we verantwoord zaken doen. Duurzaamheid is onderdeel van onze kernwaarden. De belangrijkste stap voor HvN webdesign was het implementeren van een paperless office (papierloos kantoor) .

Goede doelen

Wij geven Goede doelen (stichtingen) 50% korting op een CMS website. Met een CMS website kunt u de website in de toekomst zelf bijhouden zonder kennis van html. Als u bekent bent met internet en word dan kunt u al een website bewerken. Dit scheelt u weer een hoop kosten.