Producten

CMS website: v.a. € 1299

Een voor u op maat gemaakte website in Joomla!  kost € 1299,00. Dit is inclusief hostingkosten en domeinnaam voor 1 jaar. Wij kunnen veel applicaties u installeren van routeplanner tot webwinkel. De applicaties krijgt u tegen een meerprijs. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bestaande website omzetten naar Joomla! (redesign): v.a. € 449

Heeft u een bestaande website, dan kunnen we deze site voor u omzetten naar een Joomla! CMS website. De prijs is afhankelijk van veel factoren, maar voor een simpele site kunnen we dat al doen voor € 449,00. stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met de URL van uw site en wij maken een passende offerte voor u.

Op maat website: € 699

Een voor u op maat gemaakte website van maximaal 6 pagina's kost € 699,00. (Let op: Dit is GEEN CMS website) Dit is inclusief 1 contactformulier. Boven de 6 pagina's betaald u tussen de € 30,00 en € 55,00 per pagina afhankelijk van de complexiteit van de pagina's en het totaal aantal pagina's van de website. Voorbeelden van door ons gemaakte websites vindt u in onze portfolio.

Domeinnaamregistratie: v.a. € 12 per jaar

Om vindbaar te zijn heeft uw website een domeinnaam nodig. De domeinnaam van deze site is bijvoorbeeld hvnwebdesign.nl.Wij regelen de jaarlijkse domeinnaamregistratie voor u voor € 12,00 per jaar.

Webhosting: v.a. € 2 per maand

Hier vind u onze hosting tabel waarin u rustig uw gewenste pakket kunt uitzoeken. Wanneer u een hosting op maat pakket wilt, dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen met uw wensen.

Eenmalig onderhoud Joomla! website  € 65 per website

Uw website wordt voorzien van de nieuwste Joomla versie, het cache wordt opgeschoon en oude bestanden worden verwijderd. Componenten worden geupdate naar de laatste versie (na overleg met u). Let op: Dit geldt niet voor een migratie van Joomla 1.0 naar 1.5 of van 1.5 naar 1.6.

Onderhoud Bestaande website € 45,- per uur

Wij geven altijd vooraf een schatting van de kosten, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Teksten en foto's. (digitaal aangeleverd in .doc, .txt formaat, foto's in .jpeg, .gif, .png)

Website  overzetten/verhuizen  € 75,-

Uw complete website wordt gekopieerd, inclusief database en deze kopie wordt voor u overgezet naar een andere provider of onder een andere domeinnaam gezet. (Alle instellingen worden aangepast naar de nieuwe domeinnaam)

Fotoshoot op locatie € 65,- per uur

Wij verzorgen ook de foto's voor op uw website. Dit kan zijn een foto van uw gebouw, personeelsfoto's of foto's van het interieur. De prijs is excl. reiskosten. Informeer hier voor een prijsopgave

Huisstijl ontwerp

De huisstijl die wij voor u ontwikkelen en ontwerpen kan op alle uitingen van uw bedrijf terugkomen: van briefpapier tot website en van visitekaartje tot e-mail. Verder kunt u deze huisstijl ontwerp uiteraard gebruiken in uw brochures, folders, flyers, uitnodigingen etcetera, die wij ook graag voor u maken. Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

En nog veel meer...

Onbeperkt aantal pagina's, Onbeperkt aantal menu's, Fotoalbum, Nieuwsbrief, Backup, Fotoslider of headers, Zoekmachinevriendelijke url’s, Sitemap, Agenda/kalender, Advertentiemodule, Anti-spam component, Tell-a-Friend module, Module populaire artikelen, Contactformulier, Inlog- en registratiesysteem, Aanmelding zoekmachines, Zoekfunctie. Gastenboek, Linkmodule, Feeds aanbieden, Downloadmanager, Contactformulier, Afbeeldingenmodule, Nieuwsflistmodule, HTML module, enz. enz.

Bent u op zoek naar een funcionaliteit voor op uw site. Wij hebben het voor u.

Redesign: Is uw website toe aan een nieuw uiterlijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Laat simpelweg even weten om welke website het gaat en wat uw wensen zijn. Als we verder geen vragen hebben sturen we u een offerte op en anders nemen we eerst even contact met u op.

Beheer van een bestaande website. Heeft u een wens dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan maken wij graag een passende offerte voor u.

Alle vermelde bedragen zijn excl. BTW.

Betaling

Na akkoord voor een offerte, stuurt HvN webdesign een eerste factuur per email (aanbetaling 50%). Na ontvangst van deze eerste betaling wordt gestart met de uitvoering van de opdracht. De vorderingen kunnen voortdurend online gevolgd worden m.b.v. een link naar de website in opbouw die u per email ontvangt. Opmerkingen en/of aanvullingen worden direct meegenomen in de verdere ontwikkeling. Wanneer u tevreden bent met het resultaat ontvangt u een laatste factuur. Na betaling hiervan wordt de site op de eigen serverruimte geplaatst.

Wat moet u doen?

Indien wat u iets wilt hier niet genoemd staat of indien u nog vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact op met HvN webdesign.