dinsdag juli 16 , 2019

Contactformulier

Een standaard contactformulier biedt niet veel mogelijkheden. Wij kunnen voor u een uitgebreid contactformulier maken met alle benodigde vragen die u van uw klanten wilt weten. Kijk onder de knop offerte aanvragen daar ziet u een mooi voorbeeld van een uitgebreid contactformulier.

Dit component implementeren we voor €250,00

Activiteiten kalender

Een activiteiten kalender is onmisbaar. Dit component is veelzijdig te gebruiken. Zowel als een gewone kalender maar ook als boekingskalender. U kunt hier uw beschikbaarheid voor bv uw charterschip of hotel tonen. Dit component heeft veel variaties in de weergave. U kunt de kalender weergeven, in een lijstweergave de komende activiteiten laten zien en er kan gezocht worden in de kalender naar activiteiten.

Dit component kunnen we implementeren voor €500,00

Dan krijgt u een laatste activiteiten module en een weergave van het component.

 

Nieuwsbrief

Wilt u een nieuwsbrief / mailings versturen. Dit kan heel gamakkelijk in Joomla! Bij het component zit een aanmeldmodule. Wij maken voor u een template geheel naar uw eigen huisstijl.

Wij zorgen voor het nieuwsbrief component met aanmeldmodule, de mailtemplate en de maildesign implementatie voor €400,00.

Google Routebeschrijving

Dit is een extensie voor in Joomla!

Bezoekers van uw site kunnen dan heel gemakkelijk een routebeschrijving maken naar uw bedrijf. Deze module maakt gebruik van Google Maps.

De module intergreren we voor €150,00. incl. BTW.

 

Forum

Wilt u een forum op uw Joomla! site, dat kunnen wij implementeren. inclusief modules met laatste posts, laatste topict en populare posts.

Een forum kost €550,00

Webwinkel

Een webwinkel ook wel E-commerce genoemd is het kopen en verkopen van producten en diensten via internet. Jaar in jaar uit groeit het online zakendoen met dubbele cijfers. Wij stylen uw webshop geheel naar uw eigen huisstijl. Ook kunnen we de koppeling maken met betalingen door middel van iDEAL en PayPal.

Virtuemart maakt het voor u mogelijk om op efficiënte manier zaken te doen via het internet. Het is voor u eenvoudig artikelen, afbeeldingen en prijzen van artikelen en verzenkosten toe te voegen of te wijzigen.

De prijs is v.a. € 999,00

 

Mini webshop

Een mini webshop is een klein component. Deze webshop is goed te gebruiken als u een klein assortiment heeft. Deze shop bestaat uit 1 pagina. De betaling geschied door middel van PayPal of Google Check-out.

De prijs is. € 100,00

Reserveringen

Reserveer of boekings module voor Joomla!
 

En nog veel meer

De Joomla! communitie ontwikkelt Wereldwijd veel componenten, modules en plugins, zoals degene die u hier kan vinden. Een shoutbox of chat kan ook makkelijk geimplementeerd worden in een Joomla! site.  Deze voorbeelden zijn maar een kleine greep uit de mogelijkheiden binnen Joomla! Heeft u een idee stuur ons dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contacformulier in. Wij sturen u dan geheel vrijblijvend een prijsopgave om uw idee te realiseren.

Lees meer: En nog veel meer

 

Nieuws

Duurzame bedrijfsvoering

HvN webdesign is zich ervan bewust dat haar eigen bedrijfsvoering impact heeft op de omgeving. Daarom willen we verantwoord zaken doen. Duurzaamheid is onderdeel van onze kernwaarden. De belangrijkste stap voor HvN webdesign was het implementeren van een paperless office (papierloos kantoor) .

Goede doelen

Wij geven Goede doelen (stichtingen) 50% korting op een CMS website. Met een CMS website kunt u de website in de toekomst zelf bijhouden zonder kennis van html. Als u bekent bent met internet en word dan kunt u al een website bewerken. Dit scheelt u weer een hoop kosten.