dinsdag juni 18 , 2019

Menukaarten laten ontwerpen?

Voor uw restaurant, brasserie, eetcafé of speciale eetgelegenheden ontwerpt HvN webdesign menukaarten, lunchkaarten en drankkaarten op ieder gewenst formaat.

Menukaarten in mappen

HvN webdesign ontwerpt menukaarten die qua design aansluiten bij uw huidige menumappen. Wanneer u zelf nieuwe menuhoezen of menumappen aangeschaft heeft zorgt HvN webdesign voor een ontwerpstijl die past bij de door u aangeschafte menumap. U kunt ook in overleg met HvN webdesign uw menumappen bestellen en HvN webdesign ontwikkelt vervolgens een passende stijl voor de menukaart. U kunt alle denkbare formaten menukaart bestellen.

Drankkaart

De drankkaart kan opgenomen worden in de menumap. Drankkaarten worden echter vaak los van de gewone kaart ontworpen en in standaards of houders op de tafels geplaatst. Voorbeelden van beschikbare formaten waar HvN webdesign voor ontwerpt vindt u bij de pagina formaten drukwerk. Drankkaarten worden gedrukt op het door u gewenste formaat en duurzaam gelamineerd voor binnen en buitengebruik.

Vraag nu direct meer informatie of een offerte aan via het contactformulier!

Nieuws

Duurzame bedrijfsvoering

HvN webdesign is zich ervan bewust dat haar eigen bedrijfsvoering impact heeft op de omgeving. Daarom willen we verantwoord zaken doen. Duurzaamheid is onderdeel van onze kernwaarden. De belangrijkste stap voor HvN webdesign was het implementeren van een paperless office (papierloos kantoor) .

Goede doelen

Wij geven Goede doelen (stichtingen) 50% korting op een CMS website. Met een CMS website kunt u de website in de toekomst zelf bijhouden zonder kennis van html. Als u bekent bent met internet en word dan kunt u al een website bewerken. Dit scheelt u weer een hoop kosten.