dinsdag juni 18 , 2019

Brochure laten ontwerpen?

Bij HvN webdesign kunt u tegen scherpe tarieven brochures laten ontwerpen. Bedrijfsbrochures en folders zijn maatwerk. U wilt uw producten of informatie op een onderscheidende manier presenteren. Creatief ontwerp is hierbij een belangrijk aspect. Om uw product of bedrijf op een onderscheidende manier te presenteren is creativiteit een belangrijk onderdeel. HvN webdesign zorgt voor ontwerpen die aanspreken. Brochures worden volledig naar uw wens ontworpen. Het tekstschrijven en het verzorgen van fotografie kunt u ook aan HvN webdesign overlaten.

Een brochure laten maken start met het aanvragen van een offerte via het contactformulier. In deze offerte zal in ieder geval een indicatie van de prijsstelling staan wat het kost om de brochure te laten ontwerpen.

Nieuws

Duurzame bedrijfsvoering

HvN webdesign is zich ervan bewust dat haar eigen bedrijfsvoering impact heeft op de omgeving. Daarom willen we verantwoord zaken doen. Duurzaamheid is onderdeel van onze kernwaarden. De belangrijkste stap voor HvN webdesign was het implementeren van een paperless office (papierloos kantoor) .

Goede doelen

Wij geven Goede doelen (stichtingen) 50% korting op een CMS website. Met een CMS website kunt u de website in de toekomst zelf bijhouden zonder kennis van html. Als u bekent bent met internet en word dan kunt u al een website bewerken. Dit scheelt u weer een hoop kosten.