dinsdag juli 16 , 2019

Website laten ontwerpen

U wilt een mooie, professionele website laten ontwerpen die ook nog eens gebruiksvriendelijk is? Dat is voor HvN webdesign geen enkel probleem!

Wij ontwerpen al jarenlang de meest uiteenlopende websites en weten inmiddels dus van de hoed en de rand. We weten precies waar een website aan moet voldoen, wil het bezoekers trekken. De site moet er netjes en overzichtelijk uitzien, zodat uw bezoekers in één oogopslag kunnen zien waar het om draait. Alleen dan zal de bezoeker langer blijven en uw site beter bekijken.

U bent bij ons dus aan het juiste adres als u een goede website wilt laten ontwerpen. Samen bespreken we wat uw wensen zijn met betrekking tot het ontwerp van de site. Vervolgens gaan wij aan de slag en zullen wij voor u een ontwerpen maken. Bij goedkeuring van het ontwerp gaan wij over tot oplevering. Dit kan al binnen twee weken na ons eerste contact zijn!

Ja, u leest het goed: wij werken snel en professioneel en ontwerpen daarnaast de websites tegen concurrerende prijzen. Neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak en laat u informeren over hoe wij u kunnen helpen.

HvN webdesign is actief in de volgende plaatsen: Sliedrecht, Rotterdam, Barendrecht, Dordrecht, Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam en Gorinchem.

Nieuws

Duurzame bedrijfsvoering

HvN webdesign is zich ervan bewust dat haar eigen bedrijfsvoering impact heeft op de omgeving. Daarom willen we verantwoord zaken doen. Duurzaamheid is onderdeel van onze kernwaarden. De belangrijkste stap voor HvN webdesign was het implementeren van een paperless office (papierloos kantoor) .

Goede doelen

Wij geven Goede doelen (stichtingen) 50% korting op een CMS website. Met een CMS website kunt u de website in de toekomst zelf bijhouden zonder kennis van html. Als u bekent bent met internet en word dan kunt u al een website bewerken. Dit scheelt u weer een hoop kosten.