dinsdag juli 16 , 2019

Huisstijl laten ontwerpen

Uitgebreide huisstijl laten ontwerpen?

Bij HvN webdesign kunt u tegen erg scherpe tarieven uw complete huisstijl laten ontwikkelen. De huisstijl is de ziel van uw bedrijf. De huisstijl wordt gezien als de visuele identiteit van uw organisatie.

Deze visuele identiteit is uitgewerkt in huisstijlelementen, zoals het logo, de huiskleuren, typografie en grafische elementen. Al deze elementen worden consistent gebruikt in presentaties, op briefpapier, offertes, facturen, visitekaartjes, enveloppen, e-mails, de website, etc. Naast deze huisstijlelementen kan de visuele identiteit toegepast worden op onder andere gebouwen, terreinen, inrichting en kleding. Een organisatie presenteert zich door de gevelbelettering of een huisstijlelement, neem bijvoorbeeld de gele lijn op de gebouwen van de Belastingdienst. In de toepassing van de huisstijl wordt de organisatie zichtbaar en herkenbaar.

Als de huisstijl consequent zal worden doorgevoerd kan een organisatie zich ontwikkelen tot een krachtig merk waarbij de marktpositie verstevigd kan worden. Deze stevige marktpositie zal uiteindelijk resulteren in betere resultaten van de organisatie.

Een goede huisstijl helpt in de beoordeling van de klant bij een eerste kennismaking. De website of een brief zet direct een bepaald beeld neer. Professioneel en betrouwbaar, brutaal, zakelijk, creatief, flitsend of hip.

Het huisstijltraject: van ontwerp tot en met de uitwerking

HvN webdesign verzorgt het gehele traject, van eerste ontwerp tot en met de drukwerkbegeleiding. HvN webdesign werkt met betrouwbare drukkerijen die garant staan voor uitstekende levering en kwaliteit.

Werkwijze uitgebreide huisstijl

Bij het ontwikkelen van uw huisstijl vindt eerst een analyse van uw organisatie plaats. Waar staat uw organisatie voor, welke producten en diensten levert uw organisatie, wie zijn uw klanten en wat typeert uw medewerkers? Welke visuele uitingen hanteert uw organisatie? Welke identiteitsstructuur hanteert uw organisatie en waarom? Op welke manier communiceert uw organisatie met haar interne en externe groepen? Wat wilt uw organisatie zijn, waar wilt uw organisatie zich naar toe ontwikkelen? Wat betekent dit voor het gedrag van uw medewerkers en de manier van communiceren? De analyse geeft een blauwdruk van uw organisatie met daarin het centrale idee, de gemeenschappelijke vertrekpunten en de communicatiestrategie. Deze analyse dient als uitgangspunt voor de ontwikkeling van de visuele identiteit en moet worden uitgewerkt in een ontwerpbriefing.

Creatie – Op basis van de ontwerpbriefing ontwikkelt HvN webdesign uw huisstijl. Eerst worden de (visuele) elementen van de huisstijl ontwikkeld en na uw goedkeuring worden de ontwerpen gemaakt voor de verschillende toepassingsgebieden. Elk toepassingsgebied heeft een programma van eisen, waarin behalve de uitgangspunten voor de huisstijl ook de technische eisen zijn beschreven. Het programma van eisen is het toetsingskader voor de toekomstige ontwerpvoorstellen.

Uw huisstijl laten maken start met het aanvragen van een offerte via het contactformulier. In deze offerte zal in ieder geval een indicatie van de prijsstelling staan wat het kost om uw huisstijl te laten ontwerpen.

Nieuws

Duurzame bedrijfsvoering

HvN webdesign is zich ervan bewust dat haar eigen bedrijfsvoering impact heeft op de omgeving. Daarom willen we verantwoord zaken doen. Duurzaamheid is onderdeel van onze kernwaarden. De belangrijkste stap voor HvN webdesign was het implementeren van een paperless office (papierloos kantoor) .

Goede doelen

Wij geven Goede doelen (stichtingen) 50% korting op een CMS website. Met een CMS website kunt u de website in de toekomst zelf bijhouden zonder kennis van html. Als u bekent bent met internet en word dan kunt u al een website bewerken. Dit scheelt u weer een hoop kosten.