dinsdag juli 16 , 2019

Wat is WWW?

WWW staat voor World Wide Web. Het World Wide Web is het deel van internet dat met een browser bekeken kan worden.

Het WWW maakt gebruik van HTTP om informatie van zender naar ontvanger te versturen. De zender is over het algemeen een webserver en de ontvanger een webbezoeker (’surfer’) met een browser.

Het woord Web heeft betrekking op de wijze waarop informatie aan elkaar gelinkt is. Dat gebeurt namelijk via een systeem dat bekent staat onder de naam hypertext.

De pagina’s op het WWW worden gecodeerd in HTTP, een taal waarmee het mogelijk is pagina’s zowel van tekst als vormgeving (opmaak) te voorzien.

Een verzameling bij elkaar horende noemen we een website.

Nieuws

Duurzame bedrijfsvoering

HvN webdesign is zich ervan bewust dat haar eigen bedrijfsvoering impact heeft op de omgeving. Daarom willen we verantwoord zaken doen. Duurzaamheid is onderdeel van onze kernwaarden. De belangrijkste stap voor HvN webdesign was het implementeren van een paperless office (papierloos kantoor) .

Goede doelen

Wij geven Goede doelen (stichtingen) 50% korting op een CMS website. Met een CMS website kunt u de website in de toekomst zelf bijhouden zonder kennis van html. Als u bekent bent met internet en word dan kunt u al een website bewerken. Dit scheelt u weer een hoop kosten.