dinsdag februari 19 , 2019

Wat is er tegen spam te doen?

De meeste internetproviders hebben tegenwoordig verschillende spamfilters geïnstalleerd op hun mailserver. Deze houden een deel van de spam tegen.

De spammers zelf zitten echter ook niet stil. Met doorlopend vernieuwde technieken wordt het internet bestookt met de ongewenste reclameboodschappen.

Adviezen

Wees zeer terughoudend met het publiceren van uw e-mail adres.

Neem een gratis e-mail account, bijvoorbeeld via gmail, hotmail of yahoo. Dit e-mailadres kunt u gebruiken voor bv. deelname aan forums of vermeldingen in gastenboeken.

Reageer nooit op een spambericht. Klik ook niet op links om u af te melden. De spammer weet dan namelijk dat uw e-mail adres geldig is.

Wanneer u e-mailberichten naar een groot aantal ontvangers stuurt, gebruik dan het veld ’BCC’ in uw e-mailprogramma. Hiermee verbergt u de adressen van de ontvangers.

Klacht indienen

Heeft u last van spam, en is het bericht uit Nederland afkomstig, dan kunt u een klacht indienen bij de OPTA.

Meer informatie vindt u op http://www.spamklacht.nl/.

Nieuws

Duurzame bedrijfsvoering

HvN webdesign is zich ervan bewust dat haar eigen bedrijfsvoering impact heeft op de omgeving. Daarom willen we verantwoord zaken doen. Duurzaamheid is onderdeel van onze kernwaarden. De belangrijkste stap voor HvN webdesign was het implementeren van een paperless office (papierloos kantoor) .

Goede doelen

Wij geven Goede doelen (stichtingen) 50% korting op een CMS website. Met een CMS website kunt u de website in de toekomst zelf bijhouden zonder kennis van html. Als u bekent bent met internet en word dan kunt u al een website bewerken. Dit scheelt u weer een hoop kosten.