dinsdag juli 16 , 2019

Wat is PageRank?

PageRank is het systeem dat Google hanteert voor de positionering van zoekresultaten.

PageRank loopt van 0 tot 10, waarbij 0 een onbelangrijke of nog niet geïndexeerde pagina betreft, en 10 een zeer belangrijke pagina.

PageRank bekijken

De PageRank van een website is te bekijken met behulp van de Google Toolbar.

Bepaling van de PageRank

De precieze werking van PageRank wordt door Google niet prijsgegeven, al is ondertussen wel het enige bekend over de factoren die een rol spelen bij de bepaling ervan.

De belangrijkste factor is de kwaliteit van en het aantal pagina's dat linkt naar de betreffende pagina.

Daarnaast spelen ook zaken als de opbouw (code) en de inhoud (content) van de pagina's een belangrijke rol.

Zoekmachine-optimalisatie

Er zijn personen en bedrijven die zich richten op het optimaliseren van websites voor zoekmachines. Deze worden SEO 's genoemd. De methode die SEO 's gebruiken, zijn vrijwel alle gebaseerd op het verkrijgen van een hoge(re) PageRank van Google.

Nieuws

Duurzame bedrijfsvoering

HvN webdesign is zich ervan bewust dat haar eigen bedrijfsvoering impact heeft op de omgeving. Daarom willen we verantwoord zaken doen. Duurzaamheid is onderdeel van onze kernwaarden. De belangrijkste stap voor HvN webdesign was het implementeren van een paperless office (papierloos kantoor) .

Goede doelen

Wij geven Goede doelen (stichtingen) 50% korting op een CMS website. Met een CMS website kunt u de website in de toekomst zelf bijhouden zonder kennis van html. Als u bekent bent met internet en word dan kunt u al een website bewerken. Dit scheelt u weer een hoop kosten.