dinsdag juli 16 , 2019

Wat is linkpopulariteit?

Linkpopulariteit heeft betrekking op het aantal links dat naar een website wijst. Linkpopulariteit is een belangrijke factor die zoekmachines gebruiken om websites te beoordelen. Hierbij wordt niet alleen het volume maar ook de kwaliteit van de Linkpopulariteit beoordeeld.

Er zijn verschillende manieren om de linkpopulariteit van een website te verhogen:

Het zelf aanmelden bij belangrijke directories zoals DMOZ en startpagina-dochters;

Het maken van goede, informatieve websites zodat andere webmasters naar uw site linken;

Zelf linken naar andere relevante websites. Hierdoor komt de website wellicht onder de aandacht van de betreffende webmaster;

Het inhuren van een gespecialiseerd bedrijf aan wie u deze taken uitbesteed.

U kunt in verschillende zoekmachines door middel van het commando link: [URL] opvragen op welke websites een link naar uw site is opgenomen. De SiteExplorer van Yahoo is hiervoor over het algemeen hier het meest geschikt.

Nieuws

Duurzame bedrijfsvoering

HvN webdesign is zich ervan bewust dat haar eigen bedrijfsvoering impact heeft op de omgeving. Daarom willen we verantwoord zaken doen. Duurzaamheid is onderdeel van onze kernwaarden. De belangrijkste stap voor HvN webdesign was het implementeren van een paperless office (papierloos kantoor) .

Goede doelen

Wij geven Goede doelen (stichtingen) 50% korting op een CMS website. Met een CMS website kunt u de website in de toekomst zelf bijhouden zonder kennis van html. Als u bekent bent met internet en word dan kunt u al een website bewerken. Dit scheelt u weer een hoop kosten.