dinsdag februari 19 , 2019

Wat is dynamisch?

Een dynamische website is een website waarvan de pagina's pas worden gegenereerd als deze opgevraagd worden.

De dynamische website haalt zijn informatie meestal uit een database. Met behulp van HTML in combinatie met scripttalen als ASP en PHP wordt op het moment dat een bezoeker daarom vraagt, een webpagina gemaakt en aan de bezoeker gepresenteerd.

Een groot voordeel voor de meeste dynamische websites is, dat de vormgeving en de inhoud van de site gescheiden zijn. De website kan bv. relatief eenvoudig van een andere lay-out worden voorzien.

Nagenoeg alle grote websites maken gebruik van dynamische pagina's. Pagina's kunnen aan de site worden toegevoegd of worden verwijderd met behulp van een Content Management Systeem (CMS).

Nieuws

Duurzame bedrijfsvoering

HvN webdesign is zich ervan bewust dat haar eigen bedrijfsvoering impact heeft op de omgeving. Daarom willen we verantwoord zaken doen. Duurzaamheid is onderdeel van onze kernwaarden. De belangrijkste stap voor HvN webdesign was het implementeren van een paperless office (papierloos kantoor) .

Goede doelen

Wij geven Goede doelen (stichtingen) 50% korting op een CMS website. Met een CMS website kunt u de website in de toekomst zelf bijhouden zonder kennis van html. Als u bekent bent met internet en word dan kunt u al een website bewerken. Dit scheelt u weer een hoop kosten.